
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Mix de branzeturi Mix de branzeturi | |
1 kg kg | Friptura de vita
Friptura de vita (steak Angus) | |
2 capatani capanata | Usturoi Usturoi | |
300 g g | Unt Unt | |
30 g g | Cimbru Cimbru | |
100 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSteak au fromage
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o craticioara punem la topit branza rasa si taiata in bucati mici impreuna cu smantana de gatit. Lasam totul la foc mic pana cand obtinem o crema de branza topita.
Steakul il asezonam cu sare si piper, il punem la prajit intr-o tigaie mare, mai adanca si il lasam sa se gateasca in jur de 5 minute pe fiecare parte.
Adaugam in tigaie untul, capatanile de usturoi taiate pe jumatate si cimbrul, iar cu ajutorul unei linguri stropim carnea cu untul aromatizat obtinut.
Dupa cele 10 minute in tigaie se pune la cuptorul incins la 200°C timp de 8 minute cu tot cu untul aromatizat.
Dupa ce avem carnea gatita, o scoatem pe un tocator si o lasam sa se odihneasca, apoi o taiem felii subtiri si o asezam pe farfurii, peste care turnam branza topita.
Servim cu salata, cartofi prajiti, un ratatouille sau orice altceva va place langa un steak cu branza.
Spor la gatit!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.