meriți să fii surprins
Steak au fromage

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

300 g g Mix de branzeturi Mix de branzeturi
1 kg kg Friptura de vita Friptura de vita
(steak Angus)
2 capatani capanata Usturoi Usturoi
300 g g Unt Unt
30 g g Cimbru Cimbru
100 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit

Steak au fromage

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(91)

Mod de preparare

Intr-o craticioara punem la topit branza rasa si taiata in bucati mici impreuna cu smantana de gatit. Lasam totul la foc mic pana cand obtinem o crema de branza topita.

Steakul il asezonam cu sare si piper, il punem la prajit intr-o tigaie mare, mai adanca si il lasam sa se gateasca in jur de 5 minute pe fiecare parte.

Adaugam in tigaie untul, capatanile de usturoi taiate pe jumatate si cimbrul, iar cu ajutorul unei linguri stropim carnea cu untul aromatizat obtinut.

Dupa cele 10 minute in tigaie se pune la cuptorul incins la 200°C timp de 8 minute cu tot cu untul aromatizat.

Dupa ce avem carnea gatita, o scoatem pe un tocator si o lasam sa se odihneasca, apoi o taiem felii subtiri si o asezam pe farfurii, peste care turnam branza topita.

Servim cu salata, cartofi prajiti, un ratatouille sau orice altceva va place langa un steak cu branza.

Spor la gatit!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.