
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Friptura de cerb si polenta la gratar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem la fiert laptele pentru mamaliga, apoi turnam malaiul si amestecam bine pana cand aceasta este fiarta. Cand mamaliga este gata, putem adauga branza si untul, amestecam bine si turnam intr-o tava sa se raceasca. In momentul in care vrem sa o servim, o taiem cuburi mari si o prajim pe tigaia grill, iar cand o intoarcem putem folosi o spatula lata pe toata suprafata cubului taiat.
Friptura de cerb trebuie mai intai prajita intr-o tigaie cu ulei de masline, ii inchidem porii pe toate partile, apoi stingem cu vin rosu, adaugam ciupercile si punem in cuptorul incins la 180°C timp de 90 de minute.
Imediat ce friptura este gata, servim alaturi de mamaliga prajita pe gratar si cu sosul obtinut in tava.
Spor la gatit!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.