meriți să fii surprins
Piept de curcan cu rosii uscate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

850 g g Piept de curcan Piept de curcan
(dezosat)
200 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
250 g g Pasta de rosii Pasta de rosii
(uscate)
50 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
30 g g Usturoi Usturoi
15 g g Busuioc Busuioc
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
700 g g Legume congelate Legume congelate
50 g g Unt Unt

Piept de curcan cu rosii uscate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(0)

Mod de preparare

Pieptul de curcan il taiem si il batem cu un ciocan de snitele pana ajunge la o grosime de 2 cm si il presaram cu sare, piper si ulei de masline.Amestecam mozzarella maruntita cu o lingura de ulei de masline, patrunjel si busuioc tocat marunt.

Preparatul din rosii uscate il punem in centrul pieptului de curcan batut. Asezam si mozzarella. Rulam, legam si invelim in folie de aluminiu. Asezam in tava de cuptor si coacem la 140 grade C timp de 50 de minute.

Desfacem folia de pe rulada si, cu grija, asezam rulada in tigaie in ulei de masline incins si o rumenim. Taiem si servim cu legume trase in unt cu usturoi. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!