
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
850 g g | Piept de curcan
Piept de curcan (dezosat) | |
200 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
250 g g | Pasta de rosii
Pasta de rosii (uscate) | |
50 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
30 g g | Usturoi Usturoi | |
15 g g | Busuioc Busuioc | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
700 g g | Legume congelate Legume congelate | |
50 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de curcan cu rosii uscate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pieptul de curcan il taiem si il batem cu un ciocan de snitele pana ajunge la o grosime de 2 cm si il presaram cu sare, piper si ulei de masline.Amestecam mozzarella maruntita cu o lingura de ulei de masline, patrunjel si busuioc tocat marunt.
Preparatul din rosii uscate il punem in centrul pieptului de curcan batut. Asezam si mozzarella. Rulam, legam si invelim in folie de aluminiu. Asezam in tava de cuptor si coacem la 140 grade C timp de 50 de minute.
Desfacem folia de pe rulada si, cu grija, asezam rulada in tigaie in ulei de masline incins si o rumenim. Taiem si servim cu legume trase in unt cu usturoi. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!