« Inapoi

Panzerotti umpluti, cu sos de creveti cu dovlecei

Feluri Principale

Paste

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(2)
Durată
Dificultate
2 Aprecieri
Panzerotti umpluti, cu sos de creveti cu dovlecei
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Fierbem pastele in apa sarata.

Intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata marunt in unt, adaugam crevetii decorticati si sotam.

lambam cu vinars, apoi adaugam dovlecelul taiat cuburi mici si amestecam.

Punem si pastele impreuna cu un polonic din apa de la paste, tragem la tigaie si adaugam parmezanul ras.

Servim fierbinte. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!