
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 legaturi legatura | Menta Menta | |
200 g g | Paine toast Paine toast | |
40 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
10 bucati bucata | Branza Branza | |
4 bucati bucata | Vinete Vanata |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVinete cu menta si branza feliata cu busuioc, ardei si rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie vinetele pe lung, in jumatate. Se pun in apa clocotita cu sare pentru cateva minute. Apoi, se scoate miezul vinetelor si se pune intr-un blender pentru a se sfarma, dar nu foarte fin. Alternativ, miezul se poate toca folosind cutitul.
2. Acestui miez tocat i se adauga laptele, oul si painea cat sa rezulte un amestec compact. Se mai adauga la amestec trei sferturi din cantitatea de branza taiata cubulete, legatura de menta tocata si cateii de usturoi tocati. Se umplu vinetele cu amestecul respectiv.
3. Intr-o tigaie cu ulei se rumenesc putin vinetele. Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade C. Se unge o tava cu putin ulei, se asaza vinetele si se presara cu restul de felii de branza tocate marunt. Se asezoneaza cu sare si piper. Se tin la cuptor 12 minute.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.