
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Blat
700 ml ml | Lapte proaspat 3.5% Lapte proaspat 3.5% | |
Sare Sare | ||
1 kg kg | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
7 g g | Drojdie Drojdie | |
20 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Topping
Sos de rosii Sos de rosii | ||
200 g g | Prosciutto crud Prosciutto crud | |
250 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
250 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
125 g g | Parmezan Parmezan | |
Busuioc Busuioc | ||
Rucola Rucola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMini pizza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un bol puneti laptele, asezonati cu sare si adaugati faina si drojdia. Amestecati bine pana obtineti o coca, apoi puneti si uleiul de masline, framantati bine si acoperiti bolul cu un servet si lasati la crescut timp de 1 ora sau pana isi dubleaza volumul.
Presarati faina pe blatul de lucru, scoateti coca, rupeti o bucata din ea si o intindeti. Apoi, decupati cercuri cu ajutorul unei forme. Puneti cercurile de coca pe o tava tapetata cu hartie de copt si adaugati topping-ul.
Puneti sos de rosii, prosciutto, jumatati de rosii cherry, mozzarella si fasii de parmezan.
Bagati la cuptor, la 210°C, timp de 12 minute.
Cand scoateti, adaugati rucola si busuioc. Pofta buna!