Salata de rosii cu triunghiuri de branza

Salata de rosii cu triunghiuri de branza
DificultateScazuta
Timp de gatire15 min

Mod de preparare

    Se spala rosiile, se lasa sa se scurga si, in functie de marime, se taie in doua sau in patru. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se amesteca mustarul, mierea, otetul balsamic, sarea si piperul, se adauga 4 linguri de ulei si se condimenteaza, dupa gust. Dressing-ul se amesteca cu rosiile si cu ceapa. Se curata rucola, se spala, se lasa sa se scurga bine si se rupe.

    Feliile de paine se taie in patru si se prajesc pe fiecare parte cate aprox. 1 minut, in restul de ulei fierbinte, pana devin crocante, se sareaza si se pipereaza putin. Se taie branza in triunghiuri mici. Se adauga rucola in salata si se condimenteaza, dupa gust. Deasupra se aseaza bucatile de paine si branza.