
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Paine cu cartofi Paine cu cartofi | |
75 g g | Rucola Rucola | |
6 linguri lingura | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
2 linguri lingura | Otet balsamic Otet balsamic | |
1 linguri lingura | Miere Miere | |
1 linguri lingura | Mustar Mustar | |
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
150 g g | Branza proaspata Branza proaspata | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
500 g g | Rosii cherry Rosii cherry |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de rosii cu triunghiuri de branza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se spala rosiile, se lasa sa se scurga si, in functie de marime, se taie in doua sau in patru. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se amesteca mustarul, mierea, otetul balsamic, sarea si piperul, se adauga 4 linguri de ulei si se condimenteaza, dupa gust. Dressing-ul se amesteca cu rosiile si cu ceapa. Se curata rucola, se spala, se lasa sa se scurga bine si se rupe.
Feliile de paine se taie in patru si se prajesc pe fiecare parte cate aprox. 1 minut, in restul de ulei fierbinte, pana devin crocante, se sareaza si se pipereaza putin. Se taie branza in triunghiuri mici. Se adauga rucola in salata si se condimenteaza, dupa gust. Deasupra se aseaza bucatile de paine si branza.