meriți să fii surprins
Salata de rosii cu triunghiuri de branza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Paine cu cartofi Paine cu cartofi
75 g g Rucola Rucola
6 linguri lingura Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
2 linguri lingura Otet balsamic Otet balsamic
1 linguri lingura Miere Miere
1 linguri lingura Mustar Mustar
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
150 g g Branza proaspata Branza proaspata
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
500 g g Rosii cherry Rosii cherry

Salata de rosii cu triunghiuri de branza

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(0)

Mod de preparare

Se spala rosiile, se lasa sa se scurga si, in functie de marime, se taie in doua sau in patru. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se amesteca mustarul, mierea, otetul balsamic, sarea si piperul, se adauga 4 linguri de ulei si se condimenteaza, dupa gust. Dressing-ul se amesteca cu rosiile si cu ceapa. Se curata rucola, se spala, se lasa sa se scurga bine si se rupe.

Feliile de paine se taie in patru si se prajesc pe fiecare parte cate aprox. 1 minut, in restul de ulei fierbinte, pana devin crocante, se sareaza si se pipereaza putin. Se taie branza in triunghiuri mici. Se adauga rucola in salata si se condimenteaza, dupa gust. Deasupra se aseaza bucatile de paine si branza.