
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
20 ml ml | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | |
100 ml ml | Indulcitor lichid Indulcitor lichid | |
400 g g | Fructe de padure Fructe de padure | |
600 g g | Iaurt Iaurt | |
3 foi foaie | Gelatina alimentara Gelatina alimentara | |
300 g g | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCrema de iaurt cu vanilie si fructe de padure
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se pun in apa rece foile de gelatina. Separat, se lasa iaurtul intr-o strecuratoare, pentru a elimina excesul de lichid. Pentru ca iartul sa se topeasca in interiorul gelatinei, se recomanda sa fie incalzit in prealabil. Se adauga indulcitorul si o parte din esenta de vanilie. Se pune totul in formele umezite si se acopera cu fulgii de ovaz. Se lasa la frigider pana cand compozitia devine solida.
Atunci cand se serveste, se pun intr-o tigaie fructele de padure si gelatina pana cand acestea capata consistenta jeleului. Se adauga un pic de indulcitor si un strop de esenta de vanilie. Se pune pe un platou si se acopera cu jeleul de fructe. Aceasta reteta este ideala pentru diabetici. Buon appetito e buona salute!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.