meriți să fii surprins
Crema de iaurt cu vanilie si fructe de padure

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

20 ml ml Esenta de vanilie Esenta de vanilie
100 ml ml Indulcitor lichid Indulcitor lichid
400 g g Fructe de padure Fructe de padure
600 g g Iaurt Iaurt
3 foi foaie Gelatina alimentara Gelatina alimentara
300 g g Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz

Crema de iaurt cu vanilie si fructe de padure

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(19)

Mod de preparare

Se pun in apa rece foile de gelatina. Separat, se lasa iaurtul intr-o strecuratoare, pentru a elimina excesul de lichid. Pentru ca iartul sa se topeasca in interiorul gelatinei, se recomanda sa fie incalzit in prealabil. Se adauga indulcitorul si o parte din esenta de vanilie. Se pune totul in formele umezite si se acopera cu fulgii de ovaz. Se lasa la frigider pana cand compozitia devine solida.

Atunci cand se serveste, se pun intr-o tigaie fructele de padure si gelatina pana cand acestea capata consistenta jeleului. Se adauga un pic de indulcitor si un strop de esenta de vanilie. Se pune pe un platou si se acopera cu jeleul de fructe. Aceasta reteta este ideala pentru diabetici. Buon appetito e buona salute!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.