
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
8 bucati bucata | Sunca de pui Sunca de pui | |
2 bucati bucata | Castraveti murati Castravete murat | |
1 lingurite lingurita | Unt Unt | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
8 bucati bucata | Sunca de curcan Sunca de curcan | |
200 g g | Crema de branza Crema de branza | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
300 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
1 lingurite lingurita | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
1 lingurite lingurita | Hrean Hrean | |
200 g g | Pate de ficat Pate de ficat |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDuet de sunca servit cu sos de smantana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Amestecam pateul cu castravetii si untul pana se alifiaza si condimentam cu piper. Ungem feliile de sunca cu pateu, le rulam si le punem la frigider 10 minute.
2. Amestecam crema de branza cu usturoiul maruntit, mararul si hreanul ras si scurs. Ungem feliile de sunca cu pasta obtinuta si le introducem la frigider pentru 10 minute.
3. Amestecam smantana cu patrunjelul, presaram, daca dorim, boiaua de ardei dulce si potrivim de sare si piper.
4. Taiem rulourile de sunca, le punem pe un pat de salata, peste care adaugam sosul de smantana, si decoram cu patrunjel verde. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.