Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDuet de sunca servit cu sos de smantana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Amestecam pateul cu castravetii si untul pana se alifiaza si condimentam cu piper. Ungem feliile de sunca cu pateu, le rulam si le punem la frigider 10 minute.
2. Amestecam crema de branza cu usturoiul maruntit, mararul si hreanul ras si scurs. Ungem feliile de sunca cu pasta obtinuta si le introducem la frigider pentru 10 minute.
3. Amestecam smantana cu patrunjelul, presaram, daca dorim, boiaua de ardei dulce si potrivim de sare si piper.
4. Taiem rulourile de sunca, le punem pe un pat de salata, peste care adaugam sosul de smantana, si decoram cu patrunjel verde. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.