meriți să fii surprins
Duet de sunca servit cu sos de smantana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

8 bucati bucata Sunca de pui Sunca de pui
2 bucati bucata Castraveti murati Castravete murat
1 lingurite lingurita Unt Unt
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
8 bucati bucata Sunca de curcan Sunca de curcan
200 g g Crema de branza Crema de branza
2 catei catel Usturoi Usturoi
300 g g Smantana 20% Smantana 20%
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
1 lingurite lingurita Hrean Hrean
200 g g Pate de ficat Pate de ficat

Duet de sunca servit cu sos de smantana

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(5)

Mod de preparare

1. Amestecam pateul cu castravetii si untul pana se alifiaza si condimentam cu piper. Ungem feliile de sunca cu pateu, le rulam si le punem la frigider 10 minute.

2. Amestecam crema de branza cu usturoiul maruntit, mararul si hreanul ras si scurs. Ungem feliile de sunca cu pasta obtinuta si le introducem la frigider pentru 10 minute.

3. Amestecam smantana cu patrunjelul, presaram, daca dorim, boiaua de ardei dulce si potrivim de sare si piper.

4. Taiem rulourile de sunca, le punem pe un pat de salata, peste care adaugam sosul de smantana, si decoram cu patrunjel verde. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.