
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Branza Camembert Branza Camembert | ||
60 g g | Miez de nuca Miez de nuca | ||
25 g g | Stafide Stafide | ||
50 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb demisec) | ||
4 felii felie | Paine cu seminte Paine cu seminte | ||
25 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCamembert la cuptor cu nuci si stafide
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incalzim cuptorul la 180 grade C si inmuiem stafidele in vin.
Desfacem camembertul si il crestam cu un cutit. Asezam branza intr-un vas mic de cuptor, de preferat de aceeasi dimensiune, stropim branza cu un fir de ulei de masline si lasam la cuptor pana cand se topeste si se gratineaza camembertul.
Imediat ce scoatem de la cuptor presaram peste branza topita nuca prajita si sfaramata si stafidele inmuiate in vin.
Servim cu paine prajita si un pahar de vin rosu. Pofta buna!