meriți să fii surprins
Camembert la cuptor cu nuci si stafide

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Branza Camembert Branza Camembert
60 g g Miez de nuca Miez de nuca
25 g g Stafide Stafide
50 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb demisec)
4 felii felie Paine cu seminte Paine cu seminte
25 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin

Camembert la cuptor cu nuci si stafide

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(5)

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 180 grade C si inmuiem stafidele in vin.

Desfacem camembertul si il crestam cu un cutit. Asezam branza intr-un vas mic de cuptor, de preferat de aceeasi dimensiune, stropim branza cu un fir de ulei de masline si lasam la cuptor pana cand se topeste si se gratineaza camembertul.

Imediat ce scoatem de la cuptor presaram peste branza topita nuca prajita si sfaramata si stafidele inmuiate in vin.

Servim cu paine prajita si un pahar de vin rosu. Pofta buna!