meriți să fii surprins
Aperitive reci si calde

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Aluat Aluat
(foietaj )
1 bucati bucata Ridiche Ridiche
50 g g Morcovi Morcov
1 bucati bucata Lamai Lamaie
50 g g Ton Ton
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Aperitive reci si calde

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(3)

Mod de preparare

1. Cu ajutorul unui pahar taiem 9 rondele din foaia de aluat congelat.

2. Le asezam in tava sau in forme si mulam aluatul pentru a lua forma unor cupe.

3. Le introducem la cuptor, respectand timpul de coacere de pe pachet.

4. Cand sunt gata, le scoatem si le lasam sa se raceasca un pic.

5. Intre timp, taiem ridichea si morcovul felii sau bare, dupa preferinta.

6. Maruntim tonul.

7. Cand canitele de aluat s-au racit un pic, punem in ele putin morcov, ridiche si ton.

8. Stropim cu zeama de lamaie si asezonam cu sare si piper. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.