
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Aluat
Aluat (foietaj ) | |
1 bucati bucata | Ridiche Ridiche | |
50 g g | Morcovi Morcov | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
50 g g | Ton Ton | |
Patrunjel
Patrunjel (dupa gust) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAperitive reci si calde
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Cu ajutorul unui pahar taiem 9 rondele din foaia de aluat congelat.
2. Le asezam in tava sau in forme si mulam aluatul pentru a lua forma unor cupe.
3. Le introducem la cuptor, respectand timpul de coacere de pe pachet.
4. Cand sunt gata, le scoatem si le lasam sa se raceasca un pic.
5. Intre timp, taiem ridichea si morcovul felii sau bare, dupa preferinta.
6. Maruntim tonul.
7. Cand canitele de aluat s-au racit un pic, punem in ele putin morcov, ridiche si ton.
8. Stropim cu zeama de lamaie si asezonam cu sare si piper. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.