meriți să fii surprins
Tacos cu creveti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 pachete pachet Foi de tortilla Foaie de tortilla
2 bucati bucata Avocado Avocado
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
2 bucati bucata Rosii Rosie
80 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
Ardei iute Ardei iute
1 bucati bucata Lamai Lamaie
150 g g Iaurt Iaurt
200 g g Legume congelate Legume congelate
500 g g Creveti Creveti
Sos sweet chilli Sos sweet chilli
2 catei catel Usturoi Usturoi
80 g g Ghimbir Ghimbir
0,5 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Tacos cu creveti

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(23)

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa punem la calit ardei iute, usturoi si ghimbir, toate tocate marunt, apoi adaugam mixul de legume si sotam.

Imediat ce legumele sunt gatite, adaugam crevetii si sosul sweet chili, sotam 2 minute cat sa se incalzeasca crevetii, apoi dam deoparte.

Taiem rosiile in cuburi mici si le amestecam cu putin ardei iute, ceapa rosie tocata marunt, ulei de masline, sare si piper. Taiem avocado in felii subtiri si stropim cu zeama de lamaie sa nu se oxideze.

Incalzim tortilla in cuptor sau intr-o tigaie fara ulei.

Asamblam fiecare taco folosind soteul de creveti si legume, peste care se pune salsa de rosii, feliile de avocado, o lingura de iaurt si patrunjel.

Spor la gatit!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.