
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 pachete pachet | Foi de tortilla Foaie de tortilla | |
2 bucati bucata | Avocado Avocado | |
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
2 bucati bucata | Rosii Rosie | |
80 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
Ardei iute Ardei iute | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
150 g g | Iaurt Iaurt | |
200 g g | Legume congelate Legume congelate | |
500 g g | Creveti Creveti | |
Sos sweet chilli Sos sweet chilli | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
80 g g | Ghimbir Ghimbir | |
0,5 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTacos cu creveti
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie incinsa punem la calit ardei iute, usturoi si ghimbir, toate tocate marunt, apoi adaugam mixul de legume si sotam.
Imediat ce legumele sunt gatite, adaugam crevetii si sosul sweet chili, sotam 2 minute cat sa se incalzeasca crevetii, apoi dam deoparte.
Taiem rosiile in cuburi mici si le amestecam cu putin ardei iute, ceapa rosie tocata marunt, ulei de masline, sare si piper. Taiem avocado in felii subtiri si stropim cu zeama de lamaie sa nu se oxideze.
Incalzim tortilla in cuptor sau intr-o tigaie fara ulei.
Asamblam fiecare taco folosind soteul de creveti si legume, peste care se pune salsa de rosii, feliile de avocado, o lingura de iaurt si patrunjel.
Spor la gatit!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.