
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 pungi punga | Salata mixta Salata mixta | ||
150 g g | Friptura de vita
Friptura de vita (roast beef) | ||
100 g g | Bacon
Bacon (Duroc) | ||
150 g g | Piept de rata
Piept de rata (afumat) | ||
0,5 bucati bucata | Baghete Bagheta | ||
1 linguri lingura | Mustar Mustar | ||
30 ml ml | Otet de vin
Otet de vin (alb) | ||
60 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
50 g g | Parmezan Parmezan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata Perigord
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie incinsa prajim bucatile de rata taiate mici, iar in grasimea obtinuta prajim bagheta taiata cuburi mici si baconul taiat mic, pana cand acestea se rumenesc. Putem asezona cu sare, piper, cimbru si usturoi.
Intr-un bol punem mustarul si otetul, amestecam bine, apoi turnam in fir subtire uleiul de masline si emulsionam.
Putem alege un mix de salata sau putem folosi pur si simplu frunze de salata verde pe care o curatam si incercam sa folosim cat mai mult miezul salatei, frunzele mari fiind un pic mai tari. Salata spalata o rupem cu mana si o uscam intr-un prosop curat de bucatarie, iar apoi amestecam cu vinegreta obtinuta.
Asezam pe farfurie salata cu dressing, peste care incepem sa adaugam restul de ingrediente, incepand cu cele calde din tigaie. La final, punem feliile de roast beef si parmezanul taiat cu cutitul de curatat cartofi.
Spor la gatit!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.