
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Branza de vaca Branza de vaca | ||
500 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
150 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
8 bucati bucata | Oua Ou | ||
1 linguri lingura | Pesmet Pesmet | ||
75 g g | Unt Unt | ||
50 g g | Cascaval Edam Cascaval Edam | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSufleu de branza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Topim untul si incorporam faina; adaugam laptele rece si amestecam continuu la foc mic pana se formeaza o compozitie omogena (asemanatoare ciulamalei).
2. Lasam compozitia la racit. Intre timp batem albusurile spuma.
3. Dupa ce s-a racit compozitia de sos alb adaugam branza, galbenusurile si potrivim de sare si piper.
4. Incorporam usor abusurile batute.
5. Ungem o forma (vas de sticla termorezistent) cu unt, tapetam cu pesmet si turnam compozitia. Presaram cascavalul ras.
6. Incalzim cuptorul la temperatura de 180 gradeC si coacem sufleul timp de 30-35 de minute. Sufleul trebuie sa fie rumenit si crescut. Atentie, in timpul coacerii nu deschidem cuptorul, pentru ca se lasa compozitia. Il servim cald. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.