
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Rulada de cascaval
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Desi bucata de cascaval este deja vidata (va sugerez sa alegeti pentru reteta de rulada de cascaval un cascaval bloc, vidat) o asezam intr-o punga pe care o legam bine, pentru un plus de siguranta. Intr-o oala incapatoare punem la fiert apa cat sa acopere bine cascavalul. Cand apa fierbe, stingem focul, asezam in apa punga cu cascavalul, acoperim cu un capac si lasam asa timp de 20-30 min sau pana cascavalul este moale cand il apasam.
Pregatim 2 folii alimentare mari, pe care le suprapunem. Taiem ambalajul cascavalului si il turnam pe folia alimentata. Cu ajutorul unui sucitor, intindem cascavalul intr-o foaie de 30×20cm si 5mm grosime. Ungem foaia de cascaval cu un strat de crema de branza, apoi o tapetam cu felii de sunca. Ne ajutam de folia alimentara pentru a rula cascavalul cat de strans putem. Invelim rulada obtinuta intr-o foloe curata si o dam la frigider cel putin 3 ore inainte de feliere. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.