
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Ardei gras Ardei gras | |
1 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
Ulei Ulei | ||
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
3 bucati bucata | Foi de tortilla Foaie de tortilla | |
Salata Salata | ||
100 g g | Branza feta Branza feta | |
Busuioc Busuioc |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWrap cu legume si feta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spala si curata ardeii grasi. Spala si taie dovleceii fasii.
Apoi, aranjeaza atat ardeii cat si dovleceii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Unge cu ulei toate legumele, asezoneaza cu sare si piper si baga la cuptor in cuptorul preincalzit la 190° C timp de 15 minute.
Scoate legumele din cuptor, lasa-le sa se raceasca si apoi taie-le fasii.
Spala salata, taie branza feta in cubulete, spala busuiocul si pregateste foile de tortilla.
Pune pe un tocator o foaie de tortilla, apoi pune salata, fasii de dovlecei copti, fasii de ardei copti, branza feta, frunze de busuioc, asezoneaza cu piper si apoi formeaza wrap-ul.
Procedeaza la fel si cu celelalte.
Pofta buna!