meriți să fii surprins
Bruschete cu ciuperci, usturoi si parmezan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Baghete Bagheta
(frantuzeasca)
Zeama de lamaie Zeama de lamaie
7 bucati bucata Ciuperci Ciuperci
Busuioc Busuioc
3 catei catel Usturoi Usturoi
Ulei de masline Ulei de masline
Patrunjel Patrunjel
Parmezan Parmezan
Sare Sare
Piper Piper

Bruschete cu ciuperci, usturoi si parmezan

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(129)

Mod de preparare

Taie bagheta, stropeste-o cu putin ulei de masline si prajeste-o usor pe ambele parti.

Spala si usuca ciupercile. Taie-le felii, stropeste-le cu zeama de lamaie. Adauga putin ulei intr-o tigaie, usturoiul tocat marunt si lasa-l 1, 2 minute. Apoi adauga feliile de ciuperci, asezoneaza cu sare si piper si lasa-le pe foc pana se inmoaie. Transfera ciupercile intr-un bol si incepe sa pregatesti bruschetele.

Adauga ciupercile pregatite pe feliile de bagheta prajite, presara patrunjel proaspat tocat si parmezan si serveste.

Pofta buna!

1 oferte

PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
18.04 - 21.04
Stoc limitat!*
1,49Lei