
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Baghete
Bagheta (frantuzeasca) | |
Zeama de lamaie Zeama de lamaie | ||
7 bucati bucata | Ciuperci Ciuperci | |
Busuioc Busuioc | ||
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Ulei de masline Ulei de masline | ||
Patrunjel Patrunjel | ||
Parmezan Parmezan | ||
Sare Sare | ||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBruschete cu ciuperci, usturoi si parmezan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie bagheta, stropeste-o cu putin ulei de masline si prajeste-o usor pe ambele parti.
Spala si usuca ciupercile. Taie-le felii, stropeste-le cu zeama de lamaie. Adauga putin ulei intr-o tigaie, usturoiul tocat marunt si lasa-l 1, 2 minute. Apoi adauga feliile de ciuperci, asezoneaza cu sare si piper si lasa-le pe foc pana se inmoaie. Transfera ciupercile intr-un bol si incepe sa pregatesti bruschetele.
Adauga ciupercile pregatite pe feliile de bagheta prajite, presara patrunjel proaspat tocat si parmezan si serveste.
Pofta buna!