meriți să fii surprins
Salata cu piept de curcan si telemea

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

450 g g Piept de curcan Piept de curcan
200 g g Branza de vaca Branza de vaca
60 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
4 bucati bucata Oua Ou
200 g g Salata mixta Salata mixta
150 g g Castraveti Castravete
25 g g Mustar Mustar
30 ml ml Otet Otet
15 g g Busuioc Busuioc
50 g g Migdale Migdale

Salata cu piept de curcan si telemea

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(1)

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de curcan in apa cu sare. Se taie felii subtiri. Branza se taie cuburi, castravetii se taie la aceeasi dimensiune cu branza. Ouale se poseaza in apa cu sare si otet.

Pentru a fi siguri ca ouale vor fi gatite corect, se fierbe apa si imediat ce incepe sa dea in clocot, se opreste focul si se asaza oul cu grija. Va recomand sa spargeti ouale in vase individuale si sa le fierbeti pe rand.

Imediat ce albusul a inceput sa se intareasca, se poate aprinde focul si se lasa la intensitate mica pana cand galbenusul ajunge la consistenta dorita.

Intr-un vas se face vinaigrette cu mustar, ulei de masline si otet, se amesteca si se emulsioneaza.

Pentru a asambla salata se pun intr-un bol mare frunzele de busuioc si mixul de salata, se amesteca impreuna cu vinaigrette si se asaza branza taiata peste castravetii taiati si pieptul de curcan feliat.

Se pun cateva linguri de vinaigrette, oul posat si migdalele sfaramate. Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei