meriți să fii surprins
Ciuperci umplute cu branzeturi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

20 bucati bucata Ciuperci Ciuperci
220 g g Branza de vaca Branza de vaca
200 g g Mix de branzeturi Mix de branzeturi
150 g g Cascaval ras Cascaval ras
100 g g Parmezan ras Parmezan ras
Piper Piper
Oregano Oregano

Ciuperci umplute cu branzeturi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(100)

Mod de preparare

Spala si usuca ciupercile. Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt. Aseaza palariile ciupercilor in tava.

Apoi, pregateste branzeturile. Da telemeaua si cascavalul prin razatoare. Pune in boluri telemeaua rasa, cascavalul ras, parmezanul ras si mixul de branzeturi.

Umple palariile ciupercilor pe rand, cu: telemea, mix de branzeturi, cascaval ras si la urma parmezanul ras. Asezoneaza cu piper si oregano si da-le la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 200°C, timp de 20-25 minute.

Pofta buna!