meriți să fii surprins
Pui la cuptor in stil Asiatic

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 ml ml Sos de soia Sos de soia
20 g g Ghimbir Ghimbir
(proaspat, razuit)
20 g g Usturoi granulat Usturoi granulat
75 g g Miere Miere
Piper Piper
700 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
(superioare, fara piele)
20 g g Ghimbir Ghimbir
(proaspat, tocat marunt)
Ulei Ulei
2 catei catel Usturoi Usturoi
450 g g Fasole verde Fasole verde
(congelata)
Ceapa verde Ceapa verde
(decor)
Susan Susan
(decor)

Pui la cuptor in stil Asiatic

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

55 min
(143)

Mod de preparare

Pentru inceput, pregateste o marinada: intr-un bol, pune sosul de soia, ghimbirul razuit; praful de usturoi granulat, mierea, piperul si amesteca bine totul cu ajutiorul unui tel.

Pregateste pulpele de pui. Pune-le in marinada pregatita si ai grija sa fie bine acoperite de marinada. Lasa-le la rece timp de 10 minute.

Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt. Pune pulpele in tava si da-le la cuptor, la 180°C, timp de 25 minute.

Cat timp stau la cuptor, pregateste garnitura de fasole verde. Pune o tigaie pe foc, adauga ghimbirul proaspat, tocat marunt, putin ulei si usturoiul tocat marunt. Lasa 2, 3 minute si apoi adauga si fasolea verde congelata. Lasa pe foc pana se gateste (devine al dente).

Pofta buna!

3 oferte

Pulpe de pui superioare, dezosatePulpe de pui superioare, dezosate
Pulpe de pui superioare, dezosate
06.10 - 09.10
-20%
2,75
2,19Lei
Miere poliflorăMiere polifloră
Miere polifloră
08.10 - 09.10
-40%
20,99
12,49Lei
Pulpe de pui, cu os și pielePulpe de pui, cu os și piele
Pulpe de pui, cu os și piele
03.10 - 09.10
Stoc limitat!*
1,39Lei