meriți să fii surprins
Salata de paste cu fructe de mare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Homar Homar
600 g g Mix fructe de mare Mix fructe de mare
200 g g Fusilloni Fusilloni
50 g g Masline Masline
25 g g Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Lamai Lamaie
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
(proaspat)
50 g g Ceapa verde Ceapa verde
Ardei iute Ardei iute
(dupa gust)
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline

Salata de paste cu fructe de mare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(14)

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa sarata, apoi se toarna peste ele ulei de masline, se amesteca si se lasa la racit.

Intr-o oala se pun condimente dupa gust si se oparesc fructele de mare si homarul. Se curata homarul si se lasa cat mai intreg posibil, iar pentru o curatare cat mai corecta se foloseste o foarfeca pentru sparge carapacea homarului.

Usturoiul, maslinele, patrunjelul si ceapa verde se toaca marunt, apoi se amesteca intr-un bol cu fructele de mare. Se adauga ulei de masline, sucul de la o lamaie, pastele fierte anterior si ardei iute.

Se servesc langa un pahar de vin alb rece. Pofta buna!