
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Homar Homar | ||
600 g g | Mix fructe de mare Mix fructe de mare | ||
200 g g | Fusilloni Fusilloni | ||
50 g g | Masline Masline | ||
25 g g | Usturoi Usturoi | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel
Patrunjel (proaspat) | ||
50 g g | Ceapa verde Ceapa verde | ||
Ardei iute
Ardei iute (dupa gust) | |||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de paste cu fructe de mare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se fierb pastele in apa sarata, apoi se toarna peste ele ulei de masline, se amesteca si se lasa la racit.
Intr-o oala se pun condimente dupa gust si se oparesc fructele de mare si homarul. Se curata homarul si se lasa cat mai intreg posibil, iar pentru o curatare cat mai corecta se foloseste o foarfeca pentru sparge carapacea homarului.
Usturoiul, maslinele, patrunjelul si ceapa verde se toaca marunt, apoi se amesteca intr-un bol cu fructele de mare. Se adauga ulei de masline, sucul de la o lamaie, pastele fierte anterior si ardei iute.
Se servesc langa un pahar de vin alb rece. Pofta buna!