
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Cartofi albi Cartofi albi | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
1 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
500 g g | Maioneza Maioneza | |
200 g g | Smantana 12% Smantana 12% | |
Chilli pudra
Chilli pudra (dupa gust) | ||
1 lingurite lingurita | Piper negru Piper negru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCartofi iberici cu dip de paprika
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Cartofii se spala bine si se curata sub jet de apa folosind o perie. Apoi, se pun la fiert adaugand 2 - 3 linguri de sare.
Intre timp, se spala ardeii, se taie in 4 scotand cotorul si apoi se coc la cuptor pana apar pete negre pe coaja. Se lasa 10 minute sa se raceasca intr-o punga frigorifica, dupa care se curata de piele si se taie in cuburi fine. Se curata usturoiul, se toaca fin si se amesteca cu maioneza si smantana si se asezoneaza cu chili, sare si piper, dupa gust. Se adauga ardeii taiatii cuburi. Dip-ul este gata!
Cartofii se lasa in oala pana se evapora apa si se depune un strat de sare, iar apoi se servesc cu dip-ul. Pofta buna!