meriți să fii surprins
Churros cu ganache de ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

240 ml ml Apa Apa
85 g g Unt Unt
15 g g Zahar Zahar
2 g g Sare Sare
120 g g Faina Faina
3 bucati bucata Oua Ou
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit
250 ml ml Frisca lichida Frisca lichida
200 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra

Churros cu ganache de ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(156)

Mod de preparare

Pasul 1

Intr-un vas pune apa, untul, zaharul si sarea. Lasa sa se topeasca untul si apoi adauga faina si amesteca pana se formeaza un aluat ca cel pentru eclere. Lasa la racit cateva minute si apoi muta aluatul intr-un bol. Incorporeaza ouale, pe rand si amesteca pana se omogenizeaza. Transfera compozitia intr-un posh cu sprit. 

Pune o tigaie pe foc, adauga ulei si, cand este incins, formeaza churros direct in tigaie. Prajeste pe ambele parti si apoi scoate-i pe servetele de hartie absorbante. Procedezi la fel pana se termina toata compozitia. 

Intr-un alt bol, amesteca zahar cu scortisoara. Tavaleste churros prin acest amestec. 

Pasul 2

Dupa ce ai terminat de prajit churros, pregateste crema de ciocolata. 

Intr-un vas, adauga frisca lichida si, cand da intr-un clocot, adauga si ciocolata. Amesteca incet, dinspre centru spre exterior pana se topeste ciocolata si devine o compozitie omogena. 

Serveste churros cu ganache-ul de ciocolata. 

Pofta buna!

1 oferte

ZahărZahăr
Zahăr
27.05 - 02.06
Stoc limitat!*
3,79Lei
Churros cu ganache de ciocolata
40 min

Churros cu ganache de ciocolata

Ingrediente

Apa
240 ml
Unt
85 g
Zahar
15 g
Sare
2 g
Faina
120 g
Ou
3 bucata
Ulei pentru prajit
Frisca lichida
250 ml
Ciocolata neagra
200 g
Churros cu ganache de ciocolata
30 min

Pasul 1

Pas 1 - Churros

Intr-un vas pune apa, untul, zaharul si sarea. Lasa sa se topeasca untul si apoi adauga faina si amesteca pana se formeaza un aluat ca cel pentru eclere. Lasa la racit cateva minute si apoi muta aluatul intr-un bol. Incorporeaza ouale, pe rand si amesteca pana se omogenizeaza. Transfera compozitia intr-un posh cu sprit. 

Pune o tigaie pe foc, adauga ulei si, cand este incins, formeaza churros direct in tigaie. Prajeste pe ambele parti si apoi scoate-i pe servetele de hartie absorbante. Procedezi la fel pana se termina toata compozitia. 

Intr-un alt bol, amesteca zahar cu scortisoara. Tavaleste churros prin acest amestec. 

Apa: 240 ml
Unt: 85 g
Zahar: 15 g
Sare: 2 g
Faina: 120 g
Ou: 3 bucata
Ulei pentru prajit
Churros cu ganache de ciocolata
10 min

Pasul 2

Pas 2 - Ganache de ciocolata

Dupa ce ai terminat de prajit churros, pregateste crema de ciocolata. 

Intr-un vas, adauga frisca lichida si, cand da intr-un clocot, adauga si ciocolata. Amesteca incet, dinspre centru spre exterior pana se topeste ciocolata si devine o compozitie omogena. 

Serveste churros cu ganache-ul de ciocolata. 

Pofta buna!

Frisca lichida: 250 ml
Ciocolata neagra: 200 g
Churros cu ganache de ciocolata

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2