meriți să fii surprins
Quesadilla cu carne tocata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

6 bucati bucata Foi de tortilla Foaie de tortilla
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
2 - 3 catei catel Usturoi Usturoi
500 g g Carne tocata Carne tocata
(de vita)
350 g g Sos pentru paste Sos pentru paste
1 linguri lingura Oregano Oregano
1 linguri lingura Busuioc Busuioc
400 g g Cascaval Cascaval
(razuit)
Sare Sare
Piper Piper

Quesadilla cu carne tocata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(36)

Mod de preparare

Intr-o tigaie incapatoare calim, in ulei de masline, ceapa si usturoiul 1 minut pentru a le elibera aroma.

Adaugam carnea tocata si o prajim pana este foarte bine facuta. Cu o lingura de lemn "rupem" carnea pe masura ce se prajeste, astfel incat sa avem bucatele mici. Cand carnea este facuta, scurgem excesul de grasime.

Apoi, adaugam sosul pentru paste, ierburile aromatice, sare si piper dupa gust. Amestecam totul si lasam sa fiarba la foc mic 20-30 minute.

Cand umplutura este gata, intr-o alta tigaie punem o foaie de tortilla si o presaram cu cascaval. Apoi, punem un strat uniform din umplutura de carne tocata (1/3 din cantitatea pregatita). Presaram din nou un strat generos de cascaval si acoperim cu o alta foaie de tortilla. Prajim tortilla la foc mic 4-5 minute pe fiecare parte (sau pana e frumos rumenita).

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ce trebuie sa stiti despre reteta: Quesadilla cu carne tocata este o idee delicioasa pentru orice masa din zi. Umplutura este foarte usor de personalizat in functie de gusturile voastre, dar si in functie de ce aveti prin camara sau frigider.