
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
6 bucati bucata | Foi de tortilla Foaie de tortilla | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
1 bucati bucata | Ceapa alba Ceapa alba | ||
2 -3 bucati bucata | Usturoi Usturoi | ||
500 g g | Carne tocata
Carne tocata (de vita) | ||
350 g g | Sos pentru paste Sos pentru paste | ||
1 linguri lingura | Oregano Oregano | ||
1 linguri lingura | Busuioc Busuioc | ||
400 g g | Cascaval
Cascaval (razuit) | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper |
Quesadilla cu carne tocata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie incapatoare calim, in ulei de masline, ceapa si usturoiul 1 minut pentru a le elibera aroma.
Adaugam carnea tocata si o prajim pana este foarte bine facuta. Cu o lingura de lemn "rupem" carnea pe masura ce se prajeste, astfel incat sa avem bucatele mici.Cand carnea este facuta, scurgem excesul de grasime.
Apoi, adaugam sosul pentru paste, ierburile aromatice, sare si piper dupa gust.Amestecam totul si lasam sa fiarba la foc mic 20-30 minute.
Cand umplutura este gata, intr-o alta tigaie punem o foaie de tortilla si o presaram cu cascaval. Apoi, punem un strat uniform din umplutura de carne tocata (1/3 din cantitatea pregatita). Presaram din nou un strat generos decascaval si acoperim cu o altafoaie detortilla. Prajim tortilla la foc mic 4-5 minute pe fiecare parte (sau pana e frumos rumenita).
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Ce trebuie sa stiti despre reteta: Quesadilla cu carne tocata este o idee delicioasa pentru orice masa din zi. Umplutura este foarteusor de personalizat in functie de gusturile voastre, dar si in functie de ce aveti prin camara saufrigider.