
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChilaquiles a la Petrisor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Prajim carnea tocata in ulei incins timp de 7-8 minute amestecand incontinuu. Potrivim de sare si piper.
2. Preparam sosul: Punem uleiul la incins si calim ardeii grasi si pe cei iuti taiati marunt, ceapa si usturoiul tocate marunt timp de 2-3 minute la foc iute. Adaugam pasta de rosii si apoximativ
100 ml de apa. Fierbem sosul pana scade. Potrivim de sare.
3. Preparam ouale ochiuri: Incingem uleiul, spargem ouale intr-un vas si le punem in uleiul incins. Le prajim 3-4 minute si adaugam sare.
4. Montare: Punem tortilla chips in farfurie, adaugam carnea, sosul cald, cascavalul ras, apoi avocado taiat bucati potrivite, ridichile taiate felii, ceapa mica taiata rondele si ouale. Adaugam smantana deasupra si presaram patrunjel verde taiat marunt. Asezonam cu sare si piper. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.