meriți să fii surprins
Chilaquiles a la Petrisor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Chipsuri tortilla Chipsuri tortilla
500 g g Carne tocata Carne tocata
(porc)
100 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
4 linguri lingura Pasta de rosii Pasta de rosii
2 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
4 bucati bucata Oua Ou
2 linguri lingura Ulei Ulei
1 bucati bucata Avocado Avocado
1 bucati bucata Ridiche Ridiche
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
400 g g Smantana 20% Smantana 20%
200 g g Cascaval Cascaval
2 bucati bucata Ardei iute Ardei iute

Chilaquiles a la Petrisor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(0)

Mod de preparare

1. Prajim carnea tocata in ulei incins timp de 7-8 minute amestecand incontinuu. Potrivim de sare si piper.

2. Preparam sosul: Punem uleiul la incins si calim ardeii grasi si pe cei iuti taiati marunt, ceapa si usturoiul tocate marunt timp de 2-3 minute la foc iute. Adaugam pasta de rosii si apoximativ

100 ml de apa. Fierbem sosul pana scade. Potrivim de sare.

3. Preparam ouale ochiuri: Incingem uleiul, spargem ouale intr-un vas si le punem in uleiul incins. Le prajim 3-4 minute si adaugam sare.

4. Montare: Punem tortilla chips in farfurie, adaugam carnea, sosul cald, cascavalul ras, apoi avocado taiat bucati potrivite, ridichile taiate felii, ceapa mica taiata rondele si ouale. Adaugam smantana deasupra si presaram patrunjel verde taiat marunt. Asezonam cu sare si piper. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei