
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 g g | Unt Unt | |
50 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
2 lingurite lingurita | Mustar Mustar | |
250 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
200 g g | Branza Emmentaler Branza Emmentaler | |
50 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
4 bucati bucata | Oua Ou | |
75 g g | Sunca presata Sunca presata |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSufleu cu sunca si branza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se topeste untul, se presara faina peste si se soteaza scurt, amestecand continuu. Se stinge cu lapte, amestecand bine, si se aduce la fierbere. Se adauga ambele tipuri de branza si se topesc la foc mic. Se ia de pe foc, se asezoneaza cu piper si putina sare, iar apoi se lasa la racit.
Sunca se taie marunt. Se separa ouale si se amesteca cu sunca si branza topita. Albusul se bate bine, se imparte in 3 portii care se vor adauga pe rand amestecului. Produsul final se toarna intr-o forma bine unsa si se introduce la cuptor. Se lasa la copt timp de 45 de minute la o temperatura de 175 grade C.
Cuptorul nu se deschide in primele 30 de minute pentru ca sufleul sa nu se lase. Se serveste cu salata verde. Bon appetit!