meriți să fii surprins
Sufleu cu sunca si branza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

50 g g Unt Unt
50 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
2 lingurite lingurita Mustar Mustar
250 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
200 g g Branza Emmentaler Branza Emmentaler
50 g g Parmezan ras Parmezan ras
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
4 bucati bucata Oua Ou
75 g g Sunca presata Sunca presata

Sufleu cu sunca si branza

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(7)

Mod de preparare

Se topeste untul, se presara faina peste si se soteaza scurt, amestecand continuu. Se stinge cu lapte, amestecand bine, si se aduce la fierbere. Se adauga ambele tipuri de branza si se topesc la foc mic. Se ia de pe foc, se asezoneaza cu piper si putina sare, iar apoi se lasa la racit.

Sunca se taie marunt. Se separa ouale si se amesteca cu sunca si branza topita. Albusul se bate bine, se imparte in 3 portii care se vor adauga pe rand amestecului. Produsul final se toarna intr-o forma bine unsa si se introduce la cuptor. Se lasa la copt timp de 45 de minute la o temperatura de 175 grade C.

Cuptorul nu se deschide in primele 30 de minute pentru ca sufleul sa nu se lase. Se serveste cu salata verde. Bon appetit!