
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Lipii de tortilla Lipie de tortilla | |
1 bucati bucata | Avocado Avocado | |
2 bucati bucata | Usturoi verde Usturoi verde | |
4 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
1 varfuri varf | Boia de ardei
Boia de ardei (iute ) | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
400 g g | Carne tocata
Carne tocata (porc) | |
2 linguri lingura | Ulei Ulei | |
1 varfuri varf | Boia de ardei
Boia de ardei (iute ) | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
1 varfuri varf | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | |
1 bucati bucata | Salata verde Salata verde |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTortilla cu carne de porc si guacamole
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru Guacamole:
1. Taiem avocado si scobim pulpa cu o lingurita.
2. Punem peste pulpa zeama de la jujmatate de lamaie si usturoiul tocat si mixam totul cu blenderul.
3. Adaugam ceapa tocata si boiaua de ardei iute si potrivim de sare.
Pentru Tortilla:
1. Amestecam carnea cu condimentele, apoi o rumenim la un foc iute.
2. Dupa rumenire, o amestecam cu putina zeama de lamaie.
3. Ungem foile de tortilla cu guacamole.
4. Adaugam carnea, cate o frunza de salata verde si le rulam.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.