meriți să fii surprins
Cheesecake cu somon

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

100 g g Biscuiti sarati Biscuiti sarati
50 g g Unt Unt
100 g g Crema de branza Crema de branza
100 g g Branza Ricotta Branza Ricotta
1 fire fir Ceapa verde Ceapa verde
1 linguri lingura Patrunjel Patrunjel
(proaspat)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
100 g g Somon afumat Somon afumat

Cheesecake cu somon

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(5)

Mod de preparare

Folosim 3 pachetele de crackers Certossa, adica 100g, pe care ii dam prin blender pana au consistenta pesmetuluu. Adaugam untul topit fierbinte si amestecam bine, tot folosind blenderul. Asezam cele 2 cercuri pentru asamblare si distribuim in mod egal amestecul de biscuiti sarati intre cele doua forme.

Pentru stratul de branza amestecam crema de branza, ricotta, ceapa verde, patrunjelul. Condimentam cu sare si piper dupa gust si punem branza in forma, peste stratul de biscuiti. Nivelam fiecare strat foarte bine, folosind lingura sau dispozitivul special cu care sunt prevazute cercurile. Taiem somonul afumat cubulete si il asezam in cercuri, peste stratul de branza. Dam totul la rece o ora inainte de servire.

Cheesecake sarat este un preparat excelent pentru orice masa festiva, de la masa de duminica in familie si aperitivele de sarbatori si pana la o cina speciala in doi. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.