meriți să fii surprins
Sendvis mexican

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

50 g g Carne tocata Carne tocata
(vita)
50 g g Carne tocata Carne tocata
(porc)
30 g g Morcovi Morcov
30 g g Castraveti Castravete
30 g g Ardei gras rosu Ardei gras rosu
5 g g Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Foi de tortilla Foaie de tortilla
25 g g Suc de rosii Suc de rosii
(iute )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
1 catei catel Usturoi Usturoi
40 g g Rosii Rosie

Sendvis mexican

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(4)

Mod de preparare

1. Calim carnea tocata cu usturoiul tocat marunt timp de 6 - 8 minute. Asezonam cu sare si piper, dupa gust.

2. In acelasi timp, taiem marunt rosia, castravetele si ardeiul gras. Taiem si morcovul batoane subtiri si tocam patrunjelul mare.

3. Cand carnea este gata, o scurgem de grasime si o punem in mijlocul lipiei.

4. Adaugam toate legumele si presaram patrunjelul deasupra.

5. Indoim lipia si servim alaturi de sosul iute. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.