
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 g g | Carne tocata
Carne tocata (vita) | |
50 g g | Carne tocata
Carne tocata (porc) | |
30 g g | Morcovi Morcov | |
30 g g | Castraveti Castravete | |
30 g g | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
5 g g | Patrunjel Patrunjel | |
1 bucati bucata | Foi de tortilla Foaie de tortilla | |
25 g g | Suc de rosii
Suc de rosii (iute ) | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
40 g g | Rosii Rosie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSendvis mexican
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Calim carnea tocata cu usturoiul tocat marunt timp de 6 - 8 minute. Asezonam cu sare si piper, dupa gust.
2. In acelasi timp, taiem marunt rosia, castravetele si ardeiul gras. Taiem si morcovul batoane subtiri si tocam patrunjelul mare.
3. Cand carnea este gata, o scurgem de grasime si o punem in mijlocul lipiei.
4. Adaugam toate legumele si presaram patrunjelul deasupra.
5. Indoim lipia si servim alaturi de sosul iute. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.