
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Cotlet de porc Cotlet de porc | |
2 cani cana | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
2 cani cana | Pesmet Pesmet | |
12 bucati bucata | Varza Bruxelles Varza Bruxelles | |
1 bucati bucata | Cartofi albi noi Cartofi albi noi | |
1 bucati bucata | Cartofi
Cartof (rosii noi) | |
3 linguri lingura | Branza de vaca Branza de vaca | |
4 linguri lingura | Iaurt Iaurt | |
3 fire fir | Patrunjel Patrunjel | |
1 bucati bucata | Castraveti murati Castravete murat | |
2 linguri lingura | Muguri de pin Muguri de pin | |
Ulei pentru prajit
Ulei pentru prajit (cat cuprinde) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSnitel de porc cu crema de branza de vaci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Intai fierbem cartofii, decojiti anterior, in multa apa si cu sare. Cand sunt gata ii lasam la scurs, astfel incat sa iasa aburii din ei. Ii tragem la tigaie, taiati bucati mai mari si fara unt sau ulei, impreuna cu mini varza de Bruxelles, suficient cat sa devina si cartofii, si varza de Bruxelles crocante si cu acea culoare frumoasa aurie.
2. Batem bine de tot carnea de porc de snitel astfel incat sa fie subtire, pentru a se face foarte repede. Apoi o trecem alternativ prin faina, ou batut si pesmet.
3. O prajim in baie de ulei 7-8 minute sau pana e aurie. Focul trebuie sa fie bine incins.
4. Facem sosul din branza de vaci, iaurt, marar si castravete murat tocat marunt. Snitelele se servesc impreuna cu cartofii si varza de Bruxelles, sos de branza si muguri de pin deasupra intregului preparat. Avem legume, avem porc crocant, avem seminte de muguri de pin crocante si un sos genial!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.