meriți să fii surprins
Nachos crocant cu fasole si cheddar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

700 g g Carne tocata Carne tocata
150 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
Ardei iute Ardei iute
(dupa gust )
50 g g Usturoi Usturoi
25 g g Chimen Chimen
250 g g Rosii decojite Rosii decojite
100 g g Ketchup Ketchup
50 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
100 g g Unt Unt
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
250 g g Chipsuri tortilla Chipsuri tortilla
200 g g Branza Cheddar Branza Cheddar
2 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
300 g g Fasole alba Fasole alba

Nachos crocant cu fasole si cheddar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

4:00 h
(6)

Mod de preparare

Intr-o cratita se incinge uleiul de floarea soarelui si se prajesc ceapa, ardeiul iute, usturoiul si chimenul. Se adauga carnea tocata si se amesteca pana cand se desface carnea. Se lasa la prajit pana cand se evapora tot lichidul lasat de carnea tocata, dupa care se adauga rosiile in conserva. Se lasa la fiert intre 3h si 3h si jumatate la foc mic.

Separat se fierbe fasolea alba. La final, cand carnea este gatita, se adauga si fasolea fiarta in chilli. Se pun apoi ketchup-ul (pentru luciul si dulceata sosului), sosul tabasco dupa gust, cuburile de unt si patrunjelul tocat marunt. Se lasa la racit.

Intr-un platou intins care se poate pune si la cuptor, se asaza in straturi chipsuri, carne tocata, Cheddar ras si ceapa verde tocata marunt. Pe ultimul strat de deasupra se rade Cheddar in exces. Se introduce la cuptorul incins la 180 de grade, sau foc mare, timp de 6 minute. Se serveste cu prietenii!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.