
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
700 g g | Carne tocata Carne tocata | ||
150 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
Ardei iute
Ardei iute (dupa gust ) | |||
50 g g | Usturoi Usturoi | ||
25 g g | Chimen Chimen | ||
250 g g | Rosii decojite Rosii decojite | ||
100 g g | Ketchup Ketchup | ||
50 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
100 g g | Unt Unt | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
250 g g | Chipsuri tortilla Chipsuri tortilla | ||
200 g g | Branza Cheddar Branza Cheddar | ||
2 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | ||
300 g g | Fasole alba Fasole alba |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listNachos crocant cu fasole si cheddar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o cratita se incinge uleiul de floarea soarelui si se prajesc ceapa, ardeiul iute, usturoiul si chimenul. Se adauga carnea tocata si se amesteca pana cand se desface carnea. Se lasa la prajit pana cand se evapora tot lichidul lasat de carnea tocata, dupa care se adauga rosiile in conserva. Se lasa la fiert intre 3h si 3h si jumatate la foc mic.
Separat se fierbe fasolea alba. La final, cand carnea este gatita, se adauga si fasolea fiarta in chilli. Se pun apoi ketchup-ul (pentru luciul si dulceata sosului), sosul tabasco dupa gust, cuburile de unt si patrunjelul tocat marunt. Se lasa la racit.
Intr-un platou intins care se poate pune si la cuptor, se asaza in straturi chipsuri, carne tocata, Cheddar ras si ceapa verde tocata marunt. Pe ultimul strat de deasupra se rade Cheddar in exces. Se introduce la cuptorul incins la 180 de grade, sau foc mare, timp de 6 minute. Se serveste cu prietenii!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.