
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Crap file Crap file | |
2 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | |
1 legaturi legatura | Marar Marar | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 lingurite lingurita | Coaja de lamaie Coaja de lamaie | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
Piper Piper | ||
Sare Sare | ||
1 linguri lingura | Gris de grau Gris de grau | |
1 linguri lingura | Faina Faina |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChiftele de peste cu verdeturi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curatati fileurile de crap si tocati pestele marunt. Amestecati pestele cu ceapa, mararul, patrunjelul, usturoiul.
Adaugati coaja de lamaie si omogenizati. Puneti ouale batute si omogenizati din nou.
Asezonati cu sare si piper, apoi adaugati grisul si faina si amestecati bine totul. Formati cu mana chiftelutele sub forma de bilute.
Puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bagati la cuptor, la180°C pentru 20 minute. Serviti chiftelele calde.
Pofta buna!