meriți să fii surprins
Placinta cu perlute de branza si stafide

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Branza de vaca Branza de vaca
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
150 g g Zahar Zahar
2 bucati bucata Oua Ou
200 g g Perlute de branza Perlute de branza
100 g g Stafide Stafide
50 g g Gris de grau Gris de grau
4 bucati bucata Oua Ou
130 ml ml Ulei Ulei
100 g g Zahar Zahar
280 ml ml Lapte Lapte
400 g g Faina Faina
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
Zahar pudra Zahar pudra
(decor)

Placinta cu perlute de branza si stafide

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:10 h
(55)

Mod de preparare

Pasul 1

Incepe prin a pune stafidele la inmuiat in apa calduta timp de aproximativ 14 minute. 

Pune branza de vaci, zaharul vanilinat, zaharul si ouale intr-un bol. Amesteca si adauga perlutele de branza, stafidele hidratate si grisul. Incorporeaza-le si pe ele si da amestecul de perlute de branza, branza dulce si stafide la figider pana pregatesti aluatul. 

Pasul 2

Intr-un bol, adauga ouale, uleiul si zaharul si mixeaza pana se deschid la culoare, iar zaharul este dizolvat. Apoi adauga laptele, faina si praful de copt. Amesteca foarte bine totul cu ajutorul unui tel. 

Pregateste o tava cu inel, tapetata cu hartie de copt. Toarna jumatate din compozitia pentru aluat, niveleaza cu o spatula si da tava la cuptor, la 175°C pentru 10-12 minute.

Scoate tava din cuptor, toarna amestecul  de perlute de branza, branza dulce si stafide, niveleaza cu spatula si apoi toarna si restul de compozitie pentru aluat.

Da din nou tava la cuptor, la 175 °C pentru 25 -30 de minute sau pana trece testul scobitorii.

Pofta buna!

Placinta cu perlute de branza si stafide
1:10 h

Placinta cu perlute de branza si stafide

Ingrediente

Branza de vaca
400 g
Zahar vanilat
1 plic
Zahar
150 g
Ou
2 bucata
Perlute de branza
200 g
Stafide
100 g
Gris de grau
50 g
Ou
4 bucata
Ulei
130 ml
Zahar
100 g
Lapte
280 ml
Faina
400 g
Praf de copt
1 plic
Zahar pudra (decor)
Placinta cu perlute de branza si stafide
15 min

Pasul 1

Pas 1 - Umplutura placinta cu perlute de branza si stafide

Incepe prin a pune stafidele la inmuiat in apa calduta timp de aproximativ 14 minute. 

Pune branza de vaci, zaharul vanilinat, zaharul si ouale intr-un bol. Amesteca si adauga perlutele de branza, stafidele hidratate si grisul. Incorporeaza-le si pe ele si da amestecul de perlute de branza, branza dulce si stafide la figider pana pregatesti aluatul. 

Branza de vaca: 400 g
Zahar vanilat: 1 plic
Zahar: 150 g
Ou: 2 bucata
Perlute de branza: 200 g
Stafide: 100 g
Gris de grau: 50 g
Placinta cu perlute de branza si stafide
55 min

Pasul 2

Pas 2 - Aluat placinta cu perlute de branza si stafide

Intr-un bol, adauga ouale, uleiul si zaharul si mixeaza pana se deschid la culoare, iar zaharul este dizolvat. Apoi adauga laptele, faina si praful de copt. Amesteca foarte bine totul cu ajutorul unui tel. 

Pregateste o tava cu inel, tapetata cu hartie de copt. Toarna jumatate din compozitia pentru aluat, niveleaza cu o spatula si da tava la cuptor, la 175°C pentru 10-12 minute.

Scoate tava din cuptor, toarna amestecul  de perlute de branza, branza dulce si stafide, niveleaza cu spatula si apoi toarna si restul de compozitie pentru aluat.

Da din nou tava la cuptor, la 175 °C pentru 25 -30 de minute sau pana trece testul scobitorii.

Pofta buna!

Ou: 4 bucata
Ulei: 130 ml
Zahar: 100 g
Lapte: 280 ml
Faina: 400 g
Praf de copt: 1 plic
Zahar pudra (decor)
Placinta cu perlute de branza si stafide

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2