Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
150 g g | Zahar Zahar | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
200 g g | Perlute de branza Perlute de branza | |
100 g g | Stafide Stafide | |
50 g g | Gris de grau Gris de grau | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
130 ml ml | Ulei Ulei | |
100 g g | Zahar Zahar | |
280 ml ml | Lapte Lapte | |
400 g g | Faina Faina | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
Zahar pudra
Zahar pudra (decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPlacinta cu perlute de branza si stafide
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Incepe prin a pune stafidele la inmuiat in apa calduta timp de aproximativ 14 minute.
Pune branza de vaci, zaharul vanilinat, zaharul si ouale intr-un bol. Amesteca si adauga perlutele de branza, stafidele hidratate si grisul. Incorporeaza-le si pe ele si da amestecul de perlute de branza, branza dulce si stafide la figider pana pregatesti aluatul.
Pasul 2
Intr-un bol, adauga ouale, uleiul si zaharul si mixeaza pana se deschid la culoare, iar zaharul este dizolvat. Apoi adauga laptele, faina si praful de copt. Amesteca foarte bine totul cu ajutorul unui tel.
Pregateste o tava cu inel, tapetata cu hartie de copt. Toarna jumatate din compozitia pentru aluat, niveleaza cu o spatula si da tava la cuptor, la 175°C pentru 10-12 minute.
Scoate tava din cuptor, toarna amestecul de perlute de branza, branza dulce si stafide, niveleaza cu spatula si apoi toarna si restul de compozitie pentru aluat.
Da din nou tava la cuptor, la 175 °C pentru 25 -30 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Pofta buna!