
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPlacinta cu branza, nuci si sos de fructe
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Intindem aluatul de foitaj. Il taiem in 2 pe lungime.
2. Deasupra intindem branza proaspata de vaci amestecata cu nuci zdrobite in prealabil.
3. Formam din aluat 2 rulouri mari si frumoase. Le introducem la cuptor, la 185 °C, timp de 30-40 de minute sau pana cand aluatul s-a umflat si este auriu si crocant.
4. Cu 2 minute inainte sa il scoatem il ungem cu miere.
5. Separat facem un sos din vinul alb, fructele taiate bucati si zahar. Amestecam incontinuu, la foc mic, pana cand zaharul s-a topit si se ingroasa lichidul. In maximum 10 minute ar trebui sa avem un sos usor lipicios.
6. Placinta o servim fierbinte, impreuna cu sosul de fructe. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.