
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Aluat Aluat | |
400 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
4 linguri lingura | Nuca Nuca | |
100 g g | Smoothie Smoothie | |
100 ml ml | Vin de masa Vin de masa | |
2 linguri lingura | Zahar Zahar | |
1 linguri lingura | Miere Miere |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPlacinta cu branza, nuci si sos de fructe
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Intindem aluatul de foitaj. Il taiem in 2 pe lungime.
2. Deasupra intindem branza proaspata de vaci amestecata cu nuci zdrobite in prealabil.
3. Formam din aluat 2 rulouri mari si frumoase. Le introducem la cuptor, la 185 °C, timp de 30-40 de minute sau pana cand aluatul s-a umflat si este auriu si crocant.
4. Cu 2 minute inainte sa il scoatem il ungem cu miere.
5. Separat facem un sos din vinul alb, fructele taiate bucati si zahar. Amestecam incontinuu, la foc mic, pana cand zaharul s-a topit si se ingroasa lichidul. In maximum 10 minute ar trebui sa avem un sos usor lipicios.
6. Placinta o servim fierbinte, impreuna cu sosul de fructe. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.