meriți să fii surprins
Strudel cu pere si migdale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Pere Para
3 linguri lingura Zahar brun Zahar brun
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
2 linguri lingura Pesmet Pesmet
2 linguri lingura Migdale Migdale
(fulgi )
50 g g Stafide Stafide
1 linguri lingura Scortisoara macinata Scortisoara macinata
2 pachete pachet Aluat Aluat
(foietaj )
50 g g Unt Unt
100 g g Migdale Migdale
3 linguri lingura Zahar pudra Zahar pudra

Strudel cu pere si migdale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(3)

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 200 grade C. Tapetati o tava cu hartie de copt.

Pentru inceput pregatiti umplutura. Intr-un bol puneti perele spalate, curatate si taiate cubulete, apoi adaugati zaharul brun, zaharul vanilat, pesmetul, migdalele macinate, migdalele, stafidele si scortisoara si omogenizati amestecul.

Dupa ce ati pregatit amestecul, desfaceti o foaie de aluat (decongelata), o ungeti cu unt topit si presarati 2 linguri de migdale macinate.

Apoi puneti umplutura si rulati. In acelasi fel pregatiti si al doilea rulou. Inainte de a le baga la cuptor, le ungeti cu unt topit astfel incat sa fie complet acoperite. Introduceti la cuptor, la 200 grade C, timp de 25 minute sau pana capata o culoare aurie.

Pudrati cu zahar pudra. Pofta buna!