
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Pere Para | ||
3 linguri lingura | Zahar brun Zahar brun | ||
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | ||
2 linguri lingura | Pesmet Pesmet | ||
2 linguri lingura | Migdale
Migdale (fulgi ) | ||
50 g g | Migdale Migdale | ||
50 g g | Stafide Stafide | ||
1 linguri lingura | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | ||
2 pachete pachet | Aluat
Aluat (foietaj ) | ||
50 g g | Unt Unt | ||
50 g g | Migdale Migdale | ||
3 linguri lingura | Zahar pudra Zahar pudra |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listStrudel cu pere si migdale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 200 grade C. Tapetati o tava cu hartie de copt.
Pentru inceput pregatiti umplutura. Intr-un bol puneti perele spalate, curatate si taiate cubulete, apoi adaugati zaharul brun, zaharul vanilat, pesmetul, migdalele macinate, migdalele, stafidele si scortisoara si omogenizati amestecul.
Dupa ce ati pregatit amestecul, desfaceti o foaie de aluat (decongelata), o ungeti cu unt topit si presarati 2 linguri de migdale macinate.
Apoi puneti umplutura si rulati. In acelasi fel pregatiti si al doilea rulou. Inainte de a le baga la cuptor, le ungeti cu unt topit astfel incat sa fie complet acoperite. Introduceti la cuptor, la 200 grade C, timp de 25 minute sau pana capata o culoare aurie.
Pudrati cu zahar pudra. Pofta buna!