Strudel cu pere si migdale

Strudel cu pere si migdale

DificultateScazuta
Gatire1 h 15 min

Mod de preparare

  1. Incalziti cuptorul la 200 grade C. Tapetati o tava cu hartie de copt.
  2. Pentru inceput pregatiti umplutura. Intr-un bol puneti perele spalate, curatate si taiate cubulete, apoi adaugati zaharul brun, zaharul vanilat, pesmetul, migdalele macinate, migdalele, stafidele si scortisoara si omogenizati amestecul.
  3. Dupa ce ati pregatit amestecul, desfaceti o foaie de aluat (decongelata), o ungeti cu unt topit si presarati 2 linguri de migdale macinate.
  4. Apoi puneti umplutura si rulati. In acelasi fel pregatiti si al doilea rulou. Inainte de a le baga la cuptor, le ungeti cu unt topit astfel incat sa fie complet acoperite. Introduceti la cuptor, la 200 grade C, timp de 25 minute sau pana capata o culoare aurie.
  5. Pudrati cu zahar pudra. Pofta buna!

Rețete similare