
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
80 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
80 g g | Unt
Unt (rece) | ||
1 lingurite lingurita | Praf de copt Praf de copt | ||
80 g g | Migdale
Migdale (maruntite) | ||
50 g g | Zahar Zahar | ||
1 praf praf | Sare Sare |
pentru fructe
400 g g | Zmeura Zmeura | ||
2 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | ||
2 linguri lingura | Zahar Zahar | ||
1 linguri lingura | Faina alba de grau Faina alba de grau |
Crumble cu zmeura
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Vezi reteta pas cu pas: Reteta video crumble cu zmeura
Intr-un bol punem faina, untul (care trebuie sa fie foarte rece), praful de copt, migdalele maruntite, zaharulsi putina sare.
Amestecam cu ajutorul mainilor pana incorporam totul si obtinem unaluat nisipos si umed. Il punem in frigider cat timp ne ocupam de fructe.
Punem zmeura congelata intr-un bol, adaugam zaharul vanilat, zaharul, faina si amestecam totul foarte bine.
Punem in forme de ramekin zmeura si deasupra punem aluatul sfaramicios.
Dam lacuptor, preincalzit la 200°C, timp de 20-30 minute.
Pofta buna!