meriți să fii surprins
Crumble cu zmeura

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

80 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
80 g g Unt Unt
(rece)
1 lingurite lingurita Praf de copt Praf de copt
80 g g Migdale Migdale
(maruntite)
50 g g Zahar Zahar
1 praf praf Sare Sare

pentru fructe

400 g g Zmeura Zmeura
2 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
2 linguri lingura Zahar Zahar
1 linguri lingura Faina alba de grau Faina alba de grau

Crumble cu zmeura

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(25)

Mod de preparare

Vezi reteta pas cu pas: Reteta video crumble cu zmeura

Intr-un bol punem faina, untul (care trebuie sa fie foarte rece), praful de copt, migdalele maruntite, zaharulsi putina sare.

Amestecam cu ajutorul mainilor pana incorporam totul si obtinem unaluat nisipos si umed. Il punem in frigider cat timp ne ocupam de fructe.

Punem zmeura congelata intr-un bol, adaugam zaharul vanilat, zaharul, faina si amestecam totul foarte bine.

Punem in forme de ramekin zmeura si deasupra punem aluatul sfaramicios.

Dam lacuptor, preincalzit la 200°C, timp de 20-30 minute.

Pofta buna!