
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Biscuiti Biscuiti | ||
240 g g | Ciocolata cu lapte Ciocolata cu lapte | ||
250 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | ||
3 linguri lingura | Lapte condensat Lapte condensat | ||
1 bucati bucata | Coaja de portocala Coaja de portocala | ||
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | ||
400 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | ||
30 g g | Zahar pudra Zahar pudra | ||
1 plicuri plic | Gelatina alimentara Gelatina alimentara | ||
100 g g | Biscuiti Biscuiti | ||
200 ml ml | Cafea Cafea |
decor
3 linguri lingura | Cacao Cacao | ||
2 bucati bucata | Macarons Macaron | ||
15 g g | Coacaze negre Coacaze negre | ||
Menta
Menta (frunze) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTarta Tiramisu
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ciocolata cu lapte o topiti la baie de aburi. Maruntiti biscuitii cu ajutorul unui robot de bucatarie. Apoiadaugati ciocolata topita peste biscuitii maruntii si amestecati bine compozitia.
Puneti amestecul de biscuiti cu ciocolata intr-o tava de tarta cu fundul detasabil. Apasati bine si ridicatidin compozitie pe marginile tavii si dati la rece pana preparati crema.
Pentru crema, amestecati cu o spatula branza mascarpone, apoi adaugati laptele condensat siomogenizati bine totul, coaja de portocala si zaharul vanilinat si amestecati din nou. Apoi, dati la rece.
Separat, intr-un bol turnati frisca lichida rece, mixati si adaugati si zaharul pudra, mixati din nou la vitezamedie pana frisca devine ferma.
Adaugati treptat frisca batuta la crema de mascarpone incorporand-o usor, apoi adaugati gelatinahidratata si topita inainte conform instructiunilor de pe ambalaj. Amestecati si distribuiti jumatate decantitatea de crema peste blatul de biscuiti si nivelati.
Scufundati pe rand biscuitii in cafea si aranjati un strat de biscuiti peste crema. Distribuiti cantitatearamasa de crema si dati la rece pentru 1 ora.
Decorati cu cacao pudra, fructe sau ce mai doriti.
Pofta buna!