
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
15 g g | Sare iodata fina Sare iodata fina | |
50 g g | Zahar Zahar | |
50 ml ml | Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5% | |
200 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
500 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
800 g g | Rosii Rosie | |
Oregano
Oregano (dupa gust) | ||
Busuioc
Busuioc (dupa gust) | ||
25 g g | Drojdie Drojdie | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
800 g g | Sos de rosii
Sos de rosii (cu busuioc) | |
100 g g | Salam italian Salam italian | |
100 g g | Salam
Salam (Tatra) | |
200 g g | Cascaval Cascaval | |
Salam
Salam (cu invelis de piper, dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPizza Calzone
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se amesteca faina cu apa, cu drojdia topita in lapte caldut, cu zahar, sare si ulei de masline. Se lasa coca la dospit, adica se pune intr-un vas si se acopera cu o folie transparenta, pana cand volumul compozitiei se dubleaza.
Se face un disc cu diametrul de aproximativ 32 de cm, care se umple pe jumatate cu restul ingredientelor. Se indoaie restul de coca deasupra pentru a o inchide, se unge cu un amestec de ulei cu sos de rosii, se presara cu oregano si se pune la cuptorul preincalzit la 220 de grade pentru aproximativ 15 minute.
Dupa asa o pizza, cu siguranta o sa spuneti: Mamma mia!