meriți să fii surprins
Ciabatta cu mozzarella

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

1 bucati bucata Paine ciabatta Paine ciabatta
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 praf praf Sare de mare Sare de mare
1 praf praf Usturoi granulat Usturoi granulat
300 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella

Ciabatta cu mozzarella

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(21)

Mod de preparare

Mai intai incingem cuptorul la 200 grade C. Taiem cu grija “capacul” de la ciabatta, astfel incat sa putem scobi, cu grija, miezul. Lasam cca 1 cm de miez pe langa coaja. Amesteca uleiul de masline cu usturoiul trecut prin presa, sare si piper dupa gust si ungem bine interiorul painii cu amestecul de usturoi. Asezam pe hartie de copt si coacem cca 8-10 min.

Intre timp, dam mozzarella pe razatoare. Apoi, dupa cele 8-10 minute, scoatem ciabatta din cuptor, o umplem cu mozzarella si o dam din nou la cuptor, 8-10 minute sau pana e frumos rumenita.

Ciabatta cu mozzarella se serveste imediat ce e scoasa din cuptor, pentru ca altfel nu se mai intinde mozzarella la fel de spectaculos. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.