
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Paine ciabatta Paine ciabatta | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare | |
1 praf praf | Usturoi granulat Usturoi granulat | |
300 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCiabatta cu mozzarella
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mai intai incingem cuptorul la 200 grade C. Taiem cu grija “capacul” de la ciabatta, astfel incat sa putem scobi, cu grija, miezul. Lasam cca 1 cm de miez pe langa coaja. Amesteca uleiul de masline cu usturoiul trecut prin presa, sare si piper dupa gust si ungem bine interiorul painii cu amestecul de usturoi. Asezam pe hartie de copt si coacem cca 8-10 min.
Intre timp, dam mozzarella pe razatoare. Apoi, dupa cele 8-10 minute, scoatem ciabatta din cuptor, o umplem cu mozzarella si o dam din nou la cuptor, 8-10 minute sau pana e frumos rumenita.
Ciabatta cu mozzarella se serveste imediat ce e scoasa din cuptor, pentru ca altfel nu se mai intinde mozzarella la fel de spectaculos. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.