
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare | |
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 plicuri plic | Drojdie Drojdie | |
150 ml ml | Apa Apa | |
4 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
250 g g | Bacon cubulete Bacon cubulete | |
400 g g | Rosii uscate Rosii uscate | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
0,5 lingurite lingurita | Zahar Zahar | |
0,5 lingurite lingurita | Oregano Oregano | |
0,5 lingurite lingurita | Cimbru Cimbru | |
250 g g | Spanac Spanac | |
150 g g | Parmezan ras Parmezan ras |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPizza contadina cu spanac si bacon
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
In vasul de mixare puneti faina, sarea, 2 linguri de ulei de masline, drojdie si apa si amestecati timp de 2 minute, folosind tasta Knead, pana obtineti un aluat uniform pe care il lasati acoperit intr-un castron aproximativ 45 minute, pentru dospire.
In timp de aluatul dospeste, decojiti cepele si cateii de usturoi si maruntiti-i timp de aproximativ 8 secunde, folosind tasta TURBO, dupa care puneti amestecul in alt vas.
Baconul se marunteste timp de 8 secunde folosind tasta TURBO. Adaugati o lingura de ulei de masline si prajiti timp de aproximativ 5 minute, folosind tasta ROAST, pana cand devine auriu. Adaugati apoi jumatate din amestecul de ceapa si usturoi, inabusiti timp de aproximativ 4 minute la 90 gradeC, folosind treapta 2, tasta Reverse, dupa care puneti intr-un alt vas.
Cealalta jumatate din amestecul de ceapa si usturoi o innabusiti impreuna cu uleiul de masline ramas, timp de aproximativ 4 minute, la 100 gradeC, folosind treapta 2. Adaugati rosiile, oregano si cimbru uscat, zaharul, sare si piper si fierbeti timp de aproximativ 20 minute la 100 gradeC folosind treapta 2, tasta Reverse, astfel incat sa obtineti un sos de rosii cremos.
Preincalziti cuptorul la 200 grade C . Pregatiti blatul de lucru, intindeti aluatul si puneti-l pe o tava de pizza. Puneti sosul de rosii, spanacul proaspat, rupt in fasii, amestecul de bacon si ceapa. Apoi, presarati parmezanul. Coaceti pizza aproximativ 20 minute.