meriți să fii surprins
Mini pizza canibale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

100 g g Branza de capra Branza de capra
1 bucati bucata Sos de rosii Sos de rosii
60 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
350 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
1 bucati bucata Drojdie Drojdie
4 linguri lingura Zahar Zahar
560 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
250 g g Cascaval Cascaval
25 g g Salam Salam
25 g g Sunca Praga Sunca Praga
25 g g Sunca presata Sunca presata

Mini pizza canibale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(41)

Mod de preparare

Pentru blat amestecam laptele, zaharul, drojdia si uleiul, pana drojdia e dizolvata. Cernem faina intr-un vas incapator, facem o gropita in mijloc in care turnam amestecul de drojdie si framantam pana toate ingredientele sunt amestecate. Mutam aluatul pe planseta unsa cu putin ulei de masline si framantam 10-15 minute, pana aluatul este elastic si nu se lipeste de maini. Asezam aluatul intr-un bol curat, uns cu putin ulei de masline si lasam la dospit intr-un loc cladut o ora si jumatate sau pana isi dubleaza volumul.

Incingem cuptorul la 200 C, tapetam cu hartie de copt tava aragazului. Framantam inca putin aluatul pentru a scoate aerul, apoi il impatim in 2 parti egale. Intindem fiecare bucata de aluat intr-o foaie cu grosime de 12 cm si cu ajutorul unui bol (cca 17cm in diametru) taiem 4 discuri pe care le asezam in tava, pe hartia de copt.

Ungem fiecare disc cu 2 linguri suc de rosii, apoi punem pe rand ingredientele pentru toping: salamul patrat, bastonase de sunca de Praga, fasii de sunca Moravia, bucati de branza de capra si la final cascavalul dat pe razatoare. Peste cascaval putem pudra cu sare, piper, praf de usturoi, ierburi aromatice.

Coacem pizza 15-17 minute sau pana blatul e usor rumenit si cascavalul s-a topit.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.