meriți să fii surprins
Tortelloni cu hribi cu sos de unt, cimbru si portocale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

100 g g Unt Unt
10 g g Cimbru Cimbru
1 bucati bucata Portocale Portocala
50 g g Parmezan ras Parmezan ras
800 g g Paste tortelloni Paste tortelloni

Tortelloni cu hribi cu sos de unt, cimbru si portocale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(9)

Mod de preparare

Se pune la fiert o oala de apa cu sare.

Pentru sos trebuie spalata portocala, data pe razatoare si stors sucul.

Untul se pune la topit in tigaie, iar apoi se adauga cimbrul tocat. Dupa ce tortelloni sunt fierti se trag la tigaie in sosul de unt, iar pentru sos se foloseste si apa in care au fiert pastele. Cand se ajunge la consistenta dorita se pune o ultima lingura de unt si portocala rasa, plus o lingura de suc de portocale.

La final, se monteaza pe farfurie si se pun felii de parmezan deasupra.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.