
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Ulei de masline Ulei de masline | ||
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
375 g g | Spanac Spanac | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
75 g g | Parmezan Parmezan | |
100 g g | Smantana Smantana | |
Aluat
Aluat (pentru pizza) | ||
Faina Faina | ||
4 bucati bucata | Oua Ou |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPizza pentru mic dejun cu spanac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Adaugati ulei intr-o tigaie, apoi cateii de usturoi tocati marunt. Lasati 1, 2 minute si apoi adaugati spanacul spalat si scurs. Lasati pe foc pana se inmoaie, asezonati cu sare si piper, adaugati parmezanul, smantana si mai gatiti 1, 2 minute. Transferati amestecul intr-un bol.
Puneti aluatul proaspat pentru pizza pe blatul de lucru (pe hartia din pachet) si impartiti-l in 4 parti egale.
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si presarati faina pe blat. Din fiecare parte de aluat proaspat de pizza formati o bila pe care o intindeti cu un sucitor si apoi o mai modelati cu mana, dupa care o asezati pe hartia de copt. Procedati la fel si cu celelalte 3 parti.
Distribuiti in mod egal compozitia de spanac, usturoi, parmezan si smantana pe fiecare bucata de aluat proaspat de pizza.
Intindeti compozitia pe toata suprafata aluatului, lasand un gol in mijloc. Dati la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 180 °C, timp de 15 minute.
Dupa cele 15 minute, scoateti tava si adaugati un ou pe fiecare bucata de pizza (in golul format mai devreme). Dati din nou la cuptor, la 180 °C, timp de 10 minute.
Scoateti si serviti. Daca mai doriti, mai puteti adauga parmezan atunci cand serviti.
Pofta buna!