
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
500 g g | Zucchini Zucchini | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Ceapa alba Ceapa alba | |
2 - 3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
500 g g | Paste gnocchi Paste gnocchi | |
2 l l | Apa Apa | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
0,5 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGnocchi cu zucchini
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalam zucchini, ii taiem felii, fara a-i decoji.
Curatam ceapa alba si o taiem marunt. Curatam usturoiul si il trecem prin presa.
Intr-o cratita incapatoare incingem uleiu de masline. Calim ceapa pana devine translucida. Adaugam usturoiul, amestecam, calim 1 minut.
Adaugam feliile de zucchini. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Calim la foc mediu 10-12 minute sau pana zucchini sunt al dente.
Fierbem 2 litri de apa cu putina sare. Cand apa clocoteste, adaugam gnocchi. Fierbem 2-3 minute sau pana gnocchi se ridica la suprafata. Ii scurgem intr-o sita.
Punem gnocchi peste zucchini caliti. Punem si patrunjelul taiat marunt. Amestecam bine, lasam pe foc mediu 4-5 minute, pentru a se intrepatrunde aromele.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.