meriți să fii surprins
Gnocchi cu zucchini

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Gnocchi cu zucchini, o idee geniala pentru un pranz delicios si hranitor. O reteta de post pe care trebuie sa o incercati!

Ingrediente

500 g g Zucchini Zucchini
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
2 - 3 catei catel Usturoi Usturoi
500 g g Paste gnocchi Paste gnocchi
2 l l Apa Apa
Sare Sare
Piper Piper
0,5 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Gnocchi cu zucchini

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(23)

Mod de preparare

Spalam zucchini, ii taiem felii, fara a-i decoji.

Curatam ceapa alba si o taiem marunt. Curatam usturoiul si il trecem prin presa.

Intr-o cratita incapatoare incingem uleiu de masline. Calim ceapa pana devine translucida. Adaugam usturoiul, amestecam, calim 1 minut.

Adaugam feliile de zucchini. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Calim la foc mediu 10-12 minute sau pana zucchini sunt al dente.

Fierbem 2 litri de apa cu putina sare. Cand apa clocoteste, adaugam gnocchi. Fierbem 2-3 minute sau pana gnocchi se ridica la suprafata. Ii scurgem intr-o sita.

Punem gnocchi peste zucchini caliti. Punem si patrunjelul taiat marunt. Amestecam bine, lasam pe foc mediu 4-5 minute, pentru a se intrepatrunde aromele.

Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.