meriți să fii surprins
Tagliatelle de zucchini BIO

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

300 g g Zucchini Zucchini
300 g g Rosii Rosie
2 - 3 bucati bucata Usturoi Usturoi
Busuioc Busuioc
100 g g Branza de capra Branza de capra
10 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
Menta Menta
10 g g Muguri de pin Muguri de pin

Tagliatelle de zucchini BIO

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(37)

Mod de preparare

Cu ajutorul unui peeler taiem fasii subtiri din Zucchini, pe care le asezam intr-un bol in care avem apa rece si gheata. Punem la incins o tigaie, in care adaugam ulei de masline. Taiem marunt usturoiul si il adaugam in tigaie impreuna cu semintele de pin, pana se rumenesc putin. Taiem rosiile cuburi si le adaugam peste usturoi si semintele de pin si le gatim pana obtinem un sos. Acum este momentul sa rupem cateva frunze de busuioc si menta si sa le adaugam in sos.

Mutam tigaia cu sosul de pe foc si adaugam fasiile de zucchini. Da, nu este nicio problema daca mancam zucchini crud, iar pentru ca vrem sa avem o textura crocanta a fasiilor, trebuie sa avem grija ca sosul in care le adaugam sa nu fie fierbinte.

Amestecam pastele din zucchini cu sosul si pregatim o farfurie frumoasa in care sa montam preparatul.

Peste ”pastele” noastre fara paste adaugam branza sfaramata de capra si un fir de ulei de masline, cateva frunze de busuioc si menta pentru decor si farfuria este gata!

Spor la gatit si pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!

1 oferte

Ulei de măsline aromatizatUlei de măsline aromatizat
Ulei de măsline aromatizat
26.09 - 02.10
14,99Lei