meriți să fii surprins
Spaghetti de post cu lapte de cocos

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

1 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
3 - 4 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
400 g g Lapte de cocos Lapte de cocos
500 ml ml Supa de legume Supa de legume
250 g g Paste Paste
2 linguri lingura Zeama de lamaie Zeama de lamaie
Sare Sare
Piper Piper
50 g g Baby spanac Baby spanac

Spaghetti de post cu lapte de cocos

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(18)

Mod de preparare

Taiem ceapa foarte marunt. Trecem usturoiul prin presa sau il taiem foarte fin.

Intr-o cratita incapatoare, incingem uleiul de masline. Calim ceapa 1-2 minute la foc mediu, sau pana devine translucida. Adaugam usturoiul, mai calim 1 minut, amestecand des. Condimentam cu sare si piper.

Adaugam tot continutul conservei de lapte de cocos. Amestecam foarte bine. Turnam si supa de pui, adaugam zeama de lamaie.

Punem spaghetti rupte in jumatate, amestecam. Lasam totul la foc mediu, 15 minute sau pana pastele sunt fierte si avem un sos cremos. Nu uitam sa amestecam des, pentru ca spaghetti sa nu se prinda de cratita.

Cand pastele sunt aproape fierte, punem spanacul, amestecam. Mai lasam pe foc 2 minute, la foc mic. Potrivim la gust de sare si piper.

Pofta buna!