
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Ceapa alba Ceapa alba | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
50 g g | Unt Unt | |
20 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
200 g g | Orez Orez | |
500 ml ml | Supa de pui Supa de pui | |
2 bucati bucata | Zucchini Zucchini | |
100 g g | Branza Cheddar Branza Cheddar | |
100 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper
Piper (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOrez cu zucchini si cheddar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie incapatoare, topim 25g unt (o lingura buna) si uleiul de masline. Calim ceapa pana e translucida, apoi adaugam usturoiul si il calim cateva secunde.
Adaugam orezul si il calim impreuna cu ceapa si usturoiul pana boabele sunt usor transparente. Stingem totul cu supa de pui si lasam sa fiarba la foc foarte mic, pana orezul este fiert al dente. Daca mai e nevoie, mai adaugam putina supa. Cand orezul e aproape fiert, punem zucchini dat pe razatoare. Amestecam bine si lasam 3-4 minute, pana se inmoaie dovlecelul.
La final, adaugam 25g unt, branza cheddar si parmesanul. Amestecam pana branza si untul sunt topite si orezul este cremos. Pofta buna!
In loc de zucchini puteti folosi dovlecei normali, trebuie doar sa ii taiati pe lungi si sa scoateti partea de seminte inainte de a-I da pe razatoare, pentru ca lasa foarte multa apa. Daca nu va plac nici dovleceii si nici zuchinii, puteti folosi morcovi dati pe razatoare, mazare sau porumb.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.