
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Unt Unt | |
300 g g | Ciocolata menaj Ciocolata menaj | |
6 bucati bucata | Oua Ou | |
200 g g | Zahar Zahar | |
2 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | |
150 g g | Ciocolata menaj Ciocolata menaj | |
100 g g | Mix fructe uscate Mix fructe uscate | |
200 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | |
200 g g | Ciocolata menaj Ciocolata menaj | |
1 pungi punga | Nuci pecan Nuci pecan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBrownies
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Topiti untul si ciocolata intr-un vas. Dupa ce s-au topit, lasati sa se raceasca 5 minute. Dupa ce s-a racit, adaugati peste ciocolata ouale, rand pe rand si amestecati bine. Apoi adaugati si zaharul si il incorporati si pe el. Adaugati si faina (cernuta) putin cate putin si incorporati-o bine. Puneti si esenta de vanilie. Adaugati si ciocolata maruntita si mixul de fructe uscate si omogenizati totul foarte bine.
Tapetati o tava cu hartie de copt si turnati compozitia in tava. Dati la cuptor la 170 grade C pentru 25 minute. Scoateti si lasati la racit. Textura apare ca fiind necoapta.
Pentru glazura facem un ganache de ciocolata. Puneti intr-un vas frisca lichida si ciocolata si lasati pe foc pana se topeste ciocolata si se omogenizeaza totul. Ganachul obtinut il turnati apoi peste brownies racit.
Ornati cu nuci pecan sau le puteti lasa asa. Pofta buna!