meriți să fii surprins
Brownies

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Unt Unt
6 bucati bucata Oua Ou
200 g g Zahar Zahar
2 lingurite lingurita Esenta de vanilie Esenta de vanilie
100 g g Mix fructe uscate Mix fructe uscate
200 ml ml Frisca lichida Frisca lichida
650 g g Ciocolata menaj Ciocolata menaj
1 pungi punga Nuci pecan Nuci pecan

Brownies

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(15)

Mod de preparare

Topiti untul si ciocolata intr-un vas. Dupa ce s-au topit, lasati sa se raceasca 5 minute. Dupa ce s-a racit, adaugati peste ciocolata ouale, rand pe rand si amestecati bine. Apoi adaugati si zaharul si il incorporati si pe el. Adaugati si faina (cernuta) putin cate putin si incorporati-o bine. Puneti si esenta de vanilie. Adaugati si ciocolata maruntita si mixul de fructe uscate si omogenizati totul foarte bine.

Tapetati o tava cu hartie de copt si turnati compozitia in tava. Dati la cuptor la 170 grade C pentru 25 minute. Scoateti si lasati la racit. Textura apare ca fiind necoapta.

Pentru glazura facem un ganache de ciocolata. Puneti intr-un vas frisca lichida si ciocolata si lasati pe foc pana se topeste ciocolata si se omogenizeaza totul. Ganachul obtinut il turnati apoi peste brownies racit.

Ornati cu nuci pecan sau le puteti lasa asa. Pofta buna!