
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPrajitura cu ciocolata si cafea
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Topiti ciocolata la bain marie, la foc mic si apoi puneti-o la racit.
Puneti intr-un bol untul si zaharul si le amestecati bine. Cand a devenit totul omogen, puneti ouale pe rand, amestecand. Apoi puneti compozitia deoparte.
Intr-un alt bol, amestecati faina (cernuta) si bicarbonatul de sodiu. Adaugati ciocolata topita si racita peste faina si bicarbonatul de sodiu. Apoi adaugati cafeaua si amestecul de unt , zahar si oua pana se formeaza o crema omogena.
Compozitia obtinuta puneti-o intr-un vas termorezistent tapetat cu hartie de copt si o bagati-o la cuptor timp de 30 minute la 180 grade C.
Pentru glazura, puneti la bain marie frisca lichida si ciocolata pana obtineti un ganach.
Dupa ce s-a racit blatul, turnati ganachul de ciocolata si ornati cu zmeura sau cu alte fructe de padure. Pofta buna!