
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 ml ml | Cafea instant Cafea instant | ||
200 g g | Ciocolata menaj Ciocolata menaj | ||
250 g g | Unt Unt | ||
100 ml ml | Amaretto Amaretto | ||
300 g g | Zahar pudra Zahar pudra | ||
300 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | ||
2 bucati bucata | Oua Ou | ||
Cacao
Cacao (pentru decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPrajitura cu crema de cafea
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-un vas cafeaua si ciocolata. Cand incepe sa se topeasca, adaugati si untul si amestecati usor pana se topeste si acesta. Luati de pe foc si adaugati amaretto si zaharul. Lasati la racit.
Dupa ce s-a racit, puneti intr-un bol faina, praful de copt si amestecati cu ajutorul unui tel cu crema de ciocolata, treptat pana se incorporeaza bine. Apoi puneti ouale batute si amestecati pana se omogenizeaza. Turnati compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Coaceti prajitura la 150°C timp de o ora si jumatate. Dupa ce o scoateti de la cuptor, lasati-o la racit.
Intre timp, pregatiti crema, astfel: amestecati mascarpone cu amaretto, cafea si zahar. Omogenizati bine si bagati crema la frigider pana ornati prajitura.
Dupa ce s-a racit bine, pudrati cu cacao si serviti cu crema de cafea pregatita anterior.